Europeiska Motor – ny sponsor!


Som ny och stolt sponsor av Danderyds Tennisklubb är ett engagemang i samhället en naturlig del av vår vardag. Vi tycker det är väldigt roligt att Danderyds tennisklubb satsar på en bred och kvalitativ verksamhet som engagerar både tjejer och killar där alla får möjligheten att utvecklas.

Europeiska Motor är ett lokalt företag och hela vår verksamhet bygger på närhet och engagemang, därför är det en självklarhet för oss att vi tar ansvar för och stödjer utvecklingen av vår hemmiljö.

Sedan nya Bonus-Malus trätt i kraft så finns det många frågeställningar hos konsumenterna -fråga oss! Toyota är världsledande och föregångare i utvecklingen av elhybridbilar. Elhybrider gynnar bilägare i det nya bonus malus-systemet.

Vi har ett fantastiskt erbjudande till er som är medlemmar i Danderyds Tennisklubb – Om ni väljer att köpa en ny Toyota hos oss på Europeiska Motor erbjuder vi er 5.000 kr i rabatt på tillbehör.

Exempel på tillbehör: Motorvärmare med Defas kupéfläkt 1 400 watt, Vinterhjul från Goodyear, Instegslist, Bagagematta, Löstagbar dragkrok och Lasthållare.

Erbjudandet gäller ej modellen Aygo. Erbjudandet kan ej kombineras med privatleasing och ramavtal. Erbjudandet gäller t.o.m. 2018-12-31. Gäller endast för medlemmar i Danderyds Tennisklubb. Med reservation för ev. prisändringar, avvikelser och tryckfel. 

Besök https://europeiskamotor.se/dtk/ och lämna ert intresse för att utnyttja kampanjen!