DTK Damer

DTK Damer

Våra damaktiviteter riktar sig till alla klubbens damseniorer; äldre och yngre, spelvana och nybörjare. Under året arrangerar vi allt från tränings- tillfällen och ”Damkvällar” till klubbutbyten och aktiviteter av mer social karaktär, som till exempel besök på Stockholm Open. Hör gärna av dig med fler idéer och aktivitetsförslag!

Information om aktiviteter

Information om kommande aktiviteter hittar du här på hemsidan, på anslagstavlorna i tennishallen och som evenemang i gruppen DTK Damer på Facebook. Du ka anmäla dig till DTK-damernas kontaktlista genom att skicka ett mail med ditt namn och telefonnummer till damer@dtk.se, eller skicka en förfrågan till Facebookgruppen, så blir du tillagd som medlem.

Eventgruppen

Aktiviteterna planeras och genomförs av DTK-damernas eventgrupp. Här försöker vi samla representanter för alla åldrar, spelarnivåer och intressen. Du är varmt välkommen att vara med. Hör av dig!

Kontakt

Ansvarig för DTK:s damaktiviteter är Cecilia Ahlgren Fries. Du når henne och eventgruppen på damer@dtk.se, på tel. 070-092 47 00 eller genom att gå med i DTK Damer på Facebook.

Läs mer om DTK Damer på Facebook