Bokningsregler

Speciella regler

Juniorer som deltager i DTK´s verksamhet får spela gratis på lediga banor. Om juniorer spelar med förälder, annan vuxen eller ”kompis” (som ej deltager i juniorverksamheten) betalas 50:-/ timme för medlem och 100:-/timme för icke medlem för ledig bana. OBS! bokad bana måste alltid betalas till fullt pris.

För medlemslångivare (privatperson) samt ständiga medlemmar (över 70 år) gäller följande

Får spela en timme/dag utan kostnad. Hans/hennes seniorpartner betalar, 100:-/timme (gäller ej familjemedlem). Tecknade av obokade tider, tidigast 12 timmar före spel, ute alla dagar och tider, inne vardagar 7-14, lördag/söndag 08.00-09.00 och ledigställda klubbtider fredagar 19-22 och lördagar 13-18.

Följande bokningsvillkor gäller för onlinebokning

  • Spel är endast tillåtet i tennisskor- Joggingskor och andra grova sulor förstör våra banor!
  • Tillåtet antal aktiva bokningar: 5 st.
  • Tillåtet antal dagar att boka i förskott: 14 dagar.
  • Du kan avboka din speltid fram till och med starttiden.
  • Om du avbokar din speltid minst 4 timmar innan starttiden sker en automatisk återbetalning till ditt spelarkonto, dessa medel kan du använda som betalning när du bokar nästa gång.
  • Avbokar du tiden mindre än 4 timmar innan starttiden förfaller din betalning till klubben.

Följande bokningsvillkor gäller vid utomhusspel

Vid REGN har spelare rätt till en tillgodotid. Den tiden måste godkännas av Danderyds TK. När man vet att man inte kommer kunna nyttja sin bokade tid pga regn, måste spelaren maila till henrik.nordquist@dtk.se  så att klubben kan skapa ett klippkort för den timmen.  Var god ange följande i mailet: NAMN, dag och tid när det regnade. Alternativet är att man skriver i mailet att man nöjer sig med att kompenseras under följande höst.

Som användare av bokningssystemet ansvarar du för att dina användaruppgifter är riktiga. Det är viktigt att din e-postadress är riktig och fungerande då bokningssystemet använder sig av den.