Sommarspel 2017

  1. All bokning sker via mycourt.se
  2. Juniormedlemmar spelar själva gratis på lediga tider men får lämna banorna så fort person som bokat dyker upp.
  3. Så här bokar ni:

a) Medlemmar och icke medlemmar bokar via Mycourt.se.

b) Medlemmar som innehar MEDLEMSLÅN och har sin e-mailadress registrerad i DTKs medlemsregister kan boka en gratis timme/dag så länge bokning sker samma dag.

  1. Priser Klingstabanorna & Gymnasiebanorna:

Seniormedlemmar                     110 kr

Juniormedlemmar                              50 kr

ICKE medlemmar                               150 kr

 

  • Medlem som har sin e-mailadress registrerad i DTKs medlemsregister kan boka genom mycourt.se. Den som är registrerad men ännu inte kommit igång med användandet av mycourt vänligen gå in på dtk.se och banbokning av utebanor och följ instruktionerna där.
  • Medlem som inte har sin e-mail registrerad i medlemsregistret var god lämna er e-mailadress snarast möjligt till kansliet eller maila det till sjoberg@dtk.se .
  • ICKE MEDLEM bokar bana genom att registrera sig själv på Mycourt.se. Väl inloggad med sin e-mail kan man välja tennisklubb, boka & betala.
  • Vid REGN har spelare rätt till en tillgodotid. Den tiden måste godkännas av Danderyds TK. När man vet att man inte kommer kunna nyttja sin bokade tid pga regn, måste spelaren maila till sjoberg@dtk.se så att klubben kan skapa ett klippkort för den timmen. Var god ange följande i mailet: NAMN, dag och tid när det regnade. Alternativet är att man skriver i mailet att man nöjer sig med att kompenseras under hösten 2016.

 

  • Det är självklart inte tillåtet att utnyttja banorna utan att i förväg ha bokat och/eller betalt för tiden.
  • De sista 5 minuterna av speltiden skall Klingstabanorna skötas av spelarna enligt INSTRUKTIONER FÖR BANSKÖTSEL.

 

TREVLIG TENNIS!